Luhta Iisvesi

Luhta midlayer takki naisille
Kapealinjainen midlayer muodikkaaseen arkeen! Trendikkäällä tekokarvalla koristeltuun silkinpehmeään etuosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, jonka hopeanhohtoiset vetoketjut tuotteeseen tuovat?
Lisätietoa
Kuvaus Kapealinjainen midlayer muodikkaaseen arkeen! Trendikkäällä tekokarvalla koristeltuun silkinpehmeään etuosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, jonka hopeanhohtoiset vetoketjut tuotteeseen tuovat?
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.