Luhta Iitlahti

Luhta midlayer takki naisille
Luhdan kevyesti topattu midlayer huokuu sporttisuutta, niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaankin. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen liikuntaan, ja tekninen kangas huolehtii, että kosteus ei jää iholle vaan olo pysyy miellyttävän kuivana koko päivän ajan. Käyttömukavuuden maksimoimiseksi kainaloiden kohdalla ei ole ihoa ärsyttäviä sivusaumoja.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan kevyesti topattu midlayer huokuu sporttisuutta, niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaankin. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen liikuntaan, ja tekninen kangas huolehtii, että kosteus ei jää iholle vaan olo pysyy miellyttävän kuivana koko päivän ajan. Käyttömukavuuden maksimoimiseksi kainaloiden kohdalla ei ole ihoa ärsyttäviä sivusaumoja.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Vuoren Super Soft Touch on ihanan pehmeä ja ilmava materiaali, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.