Luhta Iitti L7

Luhta midlayer takki naisille
Tyylikkäänä ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja nauttimaan kauniista syyssäästä - tällaisia tilanteita varten on pehmeä Luhdan takki, joka on höystetty pienenpienellä ripauksella sporttisuutta. Etupuolen tekokarvamateriaali ja suojaava huppu pörröisellä reunuksella eivät ainoastaan anna takille naisellista ilmettä vaan tekevät siitä tuotteen, jonka pehmeyteen on ihana kääriytyä. Selkäpuolen kevyt toppaus tuo pienen annoksen lisälämpöä.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylikkäänä ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja nauttimaan kauniista syyssäästä - tällaisia tilanteita varten on pehmeä Luhdan takki, joka on höystetty pienenpienellä ripauksella sporttisuutta. Etupuolen tekokarvamateriaali ja suojaava huppu pörröisellä reunuksella eivät ainoastaan anna takille naisellista ilmettä vaan tekevät siitä tuotteen, jonka pehmeyteen on ihana kääriytyä. Selkäpuolen kevyt toppaus tuo pienen annoksen lisälämpöä.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Logo koristeena. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä ja irrotettava huppu. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Silitys 110°. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% akryyli
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.