Luhta Iivaara

Luhta midlayer naisille
Luhdan välikerrostakki yhdistää trendikkäästi kolme erilaista pintaa: koristeellinen salmiakkitikkaus rinnastettuna vettä hylkivään, tekniseen materiaaliin ja käyttömukavuutta lisääviin stretch-paneeleihin sivuilla ja käsivarsissa. Lisää sääsuojaa tarjoavat kiinteä huppu ja etupuolen kevyt toppaus. Välitakki vyötäröä korostavine leikkauksineen tuo jokaiseen vapaa-ajan asuun sporttisen rentoa tyylikkyyttä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan välikerrostakki yhdistää trendikkäästi kolme erilaista pintaa: koristeellinen salmiakkitikkaus rinnastettuna vettä hylkivään, tekniseen materiaaliin ja käyttömukavuutta lisääviin stretch-paneeleihin sivuilla ja käsivarsissa. Lisää sääsuojaa tarjoavat kiinteä huppu ja etupuolen kevyt toppaus. Välitakki vyötäröä korostavine leikkauksineen tuo jokaiseen vapaa-ajan asuun sporttisen rentoa tyylikkyyttä.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustava hupun reuna. Kiinteä huppu. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 54% polyesteri, 46% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.