Luhta Ikaalinen

Luhta paita naisille
Miellyttävä paita, joka tuntuu päällä kuin toiselta iholta. Mitä liikkumavapauteen tulee, todella joustavasta materiaalista valmistetusta vaatteesta ei löydy moitteen sijaa. Kangas haihduttaa iholle muodostuvan kosteuden nopeasti, joten se ei pääse kastelemaan paitaa läpikotaisin. Pukemista helpottaa puolipitkä vetoketju, joka auttaa myös nopeaan viilennykseen.
Lisätietoa
Kuvaus Miellyttävä paita, joka tuntuu päällä kuin toiselta iholta. Mitä liikkumavapauteen tulee, todella joustavasta materiaalista valmistetusta vaatteesta ei löydy moitteen sijaa. Kangas haihduttaa iholle muodostuvan kosteuden nopeasti, joten se ei pääse kastelemaan paitaa läpikotaisin. Pukemista helpottaa puolipitkä vetoketju, joka auttaa myös nopeaan viilennykseen.
Long Description Luhta paita naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Strassiyksityiskohtia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.