Luhta Ikkala

Luhta t-paita naisille
Tämä mukavan tuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Koska paita on valmistettu synteettisestä polyesteristä, se ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin. Kankaassa oleva elastaani tekee paidasta erityisen joustavan, joten se istuu kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Strassikivin koristeltu logo tuo t-paitaan ripauksen luksusta.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä mukavan tuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Koska paita on valmistettu synteettisestä polyesteristä, se ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin. Kankaassa oleva elastaani tekee paidasta erityisen joustavan, joten se istuu kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Strassikivin koristeltu logo tuo t-paitaan ripauksen luksusta.
Long Description Luhta t-paita naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Strassiyksityiskohtia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 88% polyesteri, 12% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.