Luhta Ikkamo

Luhta midlayer takki naisille
Yhdistelmä eheitä pintoja ja pörröistä neulosta. Tätä tuotetta voi käyttää yksinään tai lämmittävänä välikerroksena. Joustava stretch sivuilla ja hihoissa parantaa liikkumavapautta, ja hopeanhohtoiset detaljit tuovat tuotteeseen naisellista eleganssia.
Lisätietoa
Kuvaus Yhdistelmä eheitä pintoja ja pörröistä neulosta. Tätä tuotetta voi käyttää yksinään tai lämmittävänä välikerroksena. Joustava stretch sivuilla ja hihoissa parantaa liikkumavapautta, ja hopeanhohtoiset detaljit tuovat tuotteeseen naisellista eleganssia.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 74% akryyli, 16% polyesteri, 10% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Kuivataan tasolla. Muotoiltava kosteana.