Luhta Ilmoniemi Ld

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 3 000 mvp. Materiaali tarjoaa tehokkaan suojan vettä ja tuulta vastaan, ja hengittävyys lisää käyttömukavuutta entisestään. Logo koristeena. Säädettävä huppu. Halkiot helmassa. Kiinteä huppu. Sisäpuolella resorihihansuut. Sisätasku. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 3 000 mvp. Materiaali tarjoaa tehokkaan suojan vettä ja tuulta vastaan, ja hengittävyys lisää käyttömukavuutta entisestään. Logo koristeena. Säädettävä huppu. Halkiot helmassa. Kiinteä huppu. Sisäpuolella resorihihansuut. Sisätasku. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logo koristeena. Säädettävä huppu. Halkiot helmassa. Kiinteä huppu. Sisäpuolella resorihihansuut. Sisätasku. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.