Luhta Ilola L5

Luhta parka naisille
Satsaus pituuteen on samalla satsaus tyyliin ja suojaavuuteen. Luhdan ekstrapitkässä parkatakissa sääsuojaan on panostettu useilla ominaisuuksilla: paksulla untuvajäljitelmäeristyksellä, korkealla vesipilariarvolla sekä tuulenpitävällä materiaalilla. Kiinteä huppu ja säädettävät hihansuut antavat luonnollisen loppusilauksen tälle luonnon oikkuja uhmaavalle tuotteelle.
Lisätietoa
Kuvaus Satsaus pituuteen on samalla satsaus tyyliin ja suojaavuuteen. Luhdan ekstrapitkässä parkatakissa sääsuojaan on panostettu useilla ominaisuuksilla: paksulla untuvajäljitelmäeristyksellä, korkealla vesipilariarvolla sekä tuulenpitävällä materiaalilla. Kiinteä huppu ja säädettävät hihansuut antavat luonnollisen loppusilauksen tälle luonnon oikkuja uhmaavalle tuotteelle.
Long Description Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut. Halkiot helmassa. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattu vuori. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.