Luhta Ilomantsi L6

Luhta parka naisille
Jos et halua tinkiä sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan, parkatakki on sinua varten. Sen lämpö riittää takamuksen yli reisiin asti, ja huppu pitää korvat suojassa tuulelta. Tässä muodikkailla yksityiskohdilla varustetussa luksusparkatakissa tyylirikko on mahdoton. Kulkiessasi kaupungilla pysyt aina lämpimänä. Erityisen paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä pulaan keskitalven paukkupakkasillakaan. Vettä hylkivä materiaali pitää kuivana kevyellä sateella. Istahtaessasi välillä alas kaksisuuntainen etuvetoketju varmistaa tarvittavan liikkumavapauden. Etuosan sisäpuoli ja sisähuppu on vuorattu unelmanpehmeällä tekokarvalla, mikä tekee designista tyylikkään valinnan kaupungille.
Lisätietoa
Kuvaus Jos et halua tinkiä sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan, parkatakki on sinua varten. Sen lämpö riittää takamuksen yli reisiin asti, ja huppu pitää korvat suojassa tuulelta. Tässä muodikkailla yksityiskohdilla varustetussa luksusparkatakissa tyylirikko on mahdoton. Kulkiessasi kaupungilla pysyt aina lämpimänä. Erityisen paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä pulaan keskitalven paukkupakkasillakaan. Vettä hylkivä materiaali pitää kuivana kevyellä sateella. Istahtaessasi välillä alas kaksisuuntainen etuvetoketju varmistaa tarvittavan liikkumavapauden. Etuosan sisäpuoli ja sisähuppu on vuorattu unelmanpehmeällä tekokarvalla, mikä tekee designista tyylikkään valinnan kaupungille.
Long Description Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Halkiot helmassa. Tekokarvayksityiskohtia. Kiinteä huppu. Tikattu vuori. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä vyötärö. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.