Luhta Ilottula L7

Luhta takki naisille
Elegantti seuralainen kaupungille: Luhdan tikkitakki on tyylikäs valinta, jonka tekniset ominaisuudet sopivat erinomaisesti kevyeen ulkoiluun urbaanissa ympäristössä. Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Kevyt toppaus lupaa pientä lämpöä alkusyksyyn. Feminiinistä pehmeyttä huokuva look sopii niin kaupunkiulkoiluun kuin jokapäiväiseen arkeen.
Lisätietoa
Kuvaus Elegantti seuralainen kaupungille: Luhdan tikkitakki on tyylikäs valinta, jonka tekniset ominaisuudet sopivat erinomaisesti kevyeen ulkoiluun urbaanissa ympäristössä. Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Kevyt toppaus lupaa pientä lämpöä alkusyksyyn. Feminiinistä pehmeyttä huokuva look sopii niin kaupunkiulkoiluun kuin jokapäiväiseen arkeen.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Logomerkki. Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri