Luhta Ilvesoja L7

Luhta takki naisille
Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä. Jo untuvamaisen pullea siluetti kertoo, että tässä takissa ei tarvitse palella. Tuotteessa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja erinomainen hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Lisätietoa
Kuvaus Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä. Jo untuvamaisen pullea siluetti kertoo, että tässä takissa ei tarvitse palella. Tuotteessa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja erinomainen hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Säädettävä helma ja huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.