Luhta Ilvesoja L7d

Luhta takki naisille
Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä.Jo untuvamaisen pullea siluetti kertoo, että tässä takissa ei tarvitse palella. Tuotteessa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja erinomainen hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Lisätietoa
Kuvaus Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä.Jo untuvamaisen pullea siluetti kertoo, että tässä takissa ei tarvitse palella. Tuotteessa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja erinomainen hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Long Description Luhta takki naisille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tikattu. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Säädettävä helma ja huppu. Sisätasku. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hupun koriste on keinoturkista.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Ilvesoja L7d