Luhta Imanne L8

Luhta takki naisille
Haussa kaupunkikelpoinen talvitakki, joka osaa olla muutakin kuin päältä kaunis? Siinä tapauksessa tämä Luhdan talviunelma on oikea valinta. Hopeanväriset vetoketjut ja vyötäröä optisesti korostava design tuovat takkiin vaikutteita muotimaailmasta, mutta myös tekniset ominaisuudet vakuuttavat: Nelisuuntaisen stretch-materiaalin ansiosta takki myötäilee liikkeitä joka suuntaan pitäen huolta täydellisestä liikkumavapaudesta. Samaan aikaan päällysmateriaaliin laminoitu kalvo yhdistää täydellisen tuulenpitävyyden korkeaan hengittävyyteen. Irrotettava huppu tekee takista vielä ripauksen verran mukautuvamman.
Lisätietoa
Kuvaus Haussa kaupunkikelpoinen talvitakki, joka osaa olla muutakin kuin päältä kaunis? Siinä tapauksessa tämä Luhdan talviunelma on oikea valinta. Hopeanväriset vetoketjut ja vyötäröä optisesti korostava design tuovat takkiin vaikutteita muotimaailmasta, mutta myös tekniset ominaisuudet vakuuttavat: Nelisuuntaisen stretch-materiaalin ansiosta takki myötäilee liikkeitä joka suuntaan pitäen huolta täydellisestä liikkumavapaudesta. Samaan aikaan päällysmateriaaliin laminoitu kalvo yhdistää täydellisen tuulenpitävyyden korkeaan hengittävyyteen. Irrotettava huppu tekee takista vielä ripauksen verran mukautuvamman.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Pehmeä sisäkaulus on mukava ja lämmin. Irrotettava huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma ja huppu. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta.