Luhta Imatra L6

Luhta takki naisille
Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa arvaamattomia säitä yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Väljän mallin alle mahtuu vaivatta lisälämpökerroksia, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Säädettävä huppu on vuorattu ihanan pehmeällä tekokarvalla.
Lisätietoa
Kuvaus Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa arvaamattomia säitä yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Väljän mallin alle mahtuu vaivatta lisälämpökerroksia, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Säädettävä huppu on vuorattu ihanan pehmeällä tekokarvalla.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas käsitelty vedenkestäväksi Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä huppu. Halkiot helmassa. Kiinteä huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.