Luhta Immala L6

Luhta takki naisille
Lämmin toppatakki on perustuote, joka ei saa jäädä puuttumaan yhdenkään naisen vaatekaapista. Materiaaliltaan malli on vettä hylkivä, joten se pitää vettä kevyellä sateella. Lämpökertoimesta huolehtii ilmava, paksu untuvajäljitelmäkerros, joka tuntuu ihanalta päällä. Säädettävä, ylisuuri huppu noudattaa ajanhenkisen rentoa tyyliä.
Lisätietoa
Kuvaus Lämmin toppatakki on perustuote, joka ei saa jäädä puuttumaan yhdenkään naisen vaatekaapista. Materiaaliltaan malli on vettä hylkivä, joten se pitää vettä kevyellä sateella. Lämpökertoimesta huolehtii ilmava, paksu untuvajäljitelmäkerros, joka tuntuu ihanalta päällä. Säädettävä, ylisuuri huppu noudattaa ajanhenkisen rentoa tyyliä.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas käsitelty vedenkestäväksi Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä huppu. Kiinteä huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.