Luhta Inginmaa L5

Luhta takki naisille
Satsaus pituuteen on samalla satsaus tyyliin ja lämpöön. Luhdan takissa on kaikki, mitä mukavaan oloon tarvitaan kylminä keskitalven päivinä. Untuvajäljitelmätoppaus tarjoaa lämpöä kevyessä ja kompaktissa muodossa, ja sen vaikutusta tehostaa takin tuulenpitävä materiaali. Pehmeä sisähuppu pitää pään ja korvat suojassa, kun tuuli päättää toden teolla testata voimaansa. Huomaa hauska yksityiskohta: pörröinen koriste, jota voi käyttää avaimenperänä.
Lisätietoa
Kuvaus Satsaus pituuteen on samalla satsaus tyyliin ja lämpöön. Luhdan takissa on kaikki, mitä mukavaan oloon tarvitaan kylminä keskitalven päivinä. Untuvajäljitelmätoppaus tarjoaa lämpöä kevyessä ja kompaktissa muodossa, ja sen vaikutusta tehostaa takin tuulenpitävä materiaali. Pehmeä sisähuppu pitää pään ja korvat suojassa, kun tuuli päättää toden teolla testata voimaansa. Huomaa hauska yksityiskohta: pörröinen koriste, jota voi käyttää avaimenperänä.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Säädettävä vyötärö. Irrotettava tupsu aidosta karvasta. Resorineulos hihansuissa. Tikattuja osioita. Säädettävä helma. Säädettävä kiinteä huppu. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Logomerkki. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 65% puuvilla, 35% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.