Luhta Inkeranta

Luhta parka naisille
Popliinitakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyt, vain puoliksi vuoritettu puuvillatakki on tyylikäs seuralainen alkusyksyyn. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä talven tehdessä tuloaan.
Lisätietoa
Kuvaus Popliinitakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyt, vain puoliksi vuoritettu puuvillatakki on tyylikäs seuralainen alkusyksyyn. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä talven tehdessä tuloaan.
Long Description Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Puolivuori lämmittää ja tuntuu mielyttävältä yllä. Säädettävä huppu. Joustavat hihansuut. Käytännöllisiä taskuja. Kiinteä huppu. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.