Luhta Inkiniemi

Luhta parka naisille
Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Pitkä malli tuo lämmön polviin asti, ja huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Trendikäs, oversize-mitoitettu takki lepää olkapäillä rennon mukavasti. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi. Tämä urbaani parkatakki on ehdoton trendien edelläkävijä hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Lisätietoa
Kuvaus Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Pitkä malli tuo lämmön polviin asti, ja huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Trendikäs, oversize-mitoitettu takki lepää olkapäillä rennon mukavasti. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi. Tämä urbaani parkatakki on ehdoton trendien edelläkävijä hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Long Description Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin teddyvuori kauluksessa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Säädettävä huppu. Rypytetty yksityiskohta koristeena. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kiinteä huppu. Puhelimesi tai MP3-soittimesi on suojassa mutta helposti käytettävissä mediataskun ansiosta. Resorineulos hihansuissa. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 53% polyesteri, 47% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.