Luhta Inkoo

Luhta parka naisille
Tämä parkatakki onnistuu tuomaan suosittuun takkimalliin särmää. Parkamalliin kuuluvat läppätaskut, suojaava huppu ja kiristettävä vyötärö ovat tallella, mutta tyyli on kaikkea muuta kuin siloteltu. Kulunutta lookia korostaa myös kankaalle tehty entsyymipesu. Kokonaisuus huokuu rouheaa rentoutta. Lukuisat säätömahdollisuudet ja käytännölliset taskuratkaisut lisäävät takin toiminnallisuutta, ja teddykarvavuori varmistaa lämpimät syysretket.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä parkatakki onnistuu tuomaan suosittuun takkimalliin särmää. Parkamalliin kuuluvat läppätaskut, suojaava huppu ja kiristettävä vyötärö ovat tallella, mutta tyyli on kaikkea muuta kuin siloteltu. Kulunutta lookia korostaa myös kankaalle tehty entsyymipesu. Kokonaisuus huokuu rouheaa rentoutta. Lukuisat säätömahdollisuudet ja käytännölliset taskuratkaisut lisäävät takin toiminnallisuutta, ja teddykarvavuori varmistaa lämpimät syysretket.
Long Description Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Puhelimesi tai MP3-soittimesi on suojassa mutta helposti käytettävissä mediataskun ansiosta. Resorineulos hihansuissa. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.