Luhta Inkoinen L7

Luhta takki naisille
Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Helman painonappihalkiot, graafinen tikkaus ja nahkalabelit tekevät takista persoonallisen. Sisäpuolelle on tuotu struktuuria pässinpökkimällä teddykarvalla, joka sisältää merinovillaa. Tuhti untuvajäljitelmätoppaus pitää taatusti lämmön sisällä lumimyräkän keskellä, mutta väljän mallin alle mahtuu vielä lisälämpökerroksiakin todellisia vilukissoja ajatellen. Suojaavalla ja säädettävällä hupulla varustettu parka on kauttaaltaan valmis hyytäviin lämpötiloihin.
Lisätietoa
Kuvaus Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Helman painonappihalkiot, graafinen tikkaus ja nahkalabelit tekevät takista persoonallisen. Sisäpuolelle on tuotu struktuuria pässinpökkimällä teddykarvalla, joka sisältää merinovillaa. Tuhti untuvajäljitelmätoppaus pitää taatusti lämmön sisällä lumimyräkän keskellä, mutta väljän mallin alle mahtuu vielä lisälämpökerroksiakin todellisia vilukissoja ajatellen. Suojaavalla ja säädettävällä hupulla varustettu parka on kauttaaltaan valmis hyytäviin lämpötiloihin.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin teddyvuori kauluksessa. Resorineulos hihansuissa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Puhelimesi tai MP3-soittimesi on suojassa mutta helposti käytettävissä mediataskun ansiosta. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia. Suositellaan rumpukuivausta.