Luhta Innamaa Ld

Luhta softshell-takki naisille
Naisten softshell-takki vedenpitävästä materiaalista leutoihin syyspäiviin. Pitkästä mallista huolimatta neljään suuntaan joustava stretch sekä kaksisuuntainen etuvetoketju huolehtivat riittävästä liikkumavapaudesta. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä liikunnassa. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä, mutta sen voi helposti irrottaa, kun sää jälleen kirkastuu ja tuuli tyyntyy. Kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Lisätietoa
Kuvaus Naisten softshell-takki vedenpitävästä materiaalista leutoihin syyspäiviin. Pitkästä mallista huolimatta neljään suuntaan joustava stretch sekä kaksisuuntainen etuvetoketju huolehtivat riittävästä liikkumavapaudesta. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä liikunnassa. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä, mutta sen voi helposti irrottaa, kun sää jälleen kirkastuu ja tuuli tyyntyy. Kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Logomerkki. Säädettävät hihansuut ja helma. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.