Luhta Ipatti

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan laskettelutakki osoittaa tinkimätöntä tyylitajua. Metallinhohtoinen kuosi erottuu edukseen rinteessä - ja illalla after-skissä. Korkeilla vedenpitävyysarvoilla varustettu materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Takin helmassa on lenkki, jolla sen saa kiinnitettyä hiihtohousuihin. Näin selkä pysyy lämpimänä joka käänteessä. Korkea, sisäpuolelta pörröinen kaulus tuntuu miellyttävältä iholla ja suojaa kaulaa kylmältä vastatuulelta silloinkin, jos huppu halutaan jättää pois matkasta. Naiselliset yksityiskohdat, kuten krominväriset vetoketjut ja vuorin printtikoriste, lisäävät takin viehätystä entisestään, eikä tyylirikosta ole pelkoa rinteessä tai sen ulkopuolellakaan.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä Luhdan laskettelutakki osoittaa tinkimätöntä tyylitajua. Metallinhohtoinen kuosi erottuu edukseen rinteessä - ja illalla after-skissä. Korkeilla vedenpitävyysarvoilla varustettu materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Takin helmassa on lenkki, jolla sen saa kiinnitettyä hiihtohousuihin. Näin selkä pysyy lämpimänä joka käänteessä. Korkea, sisäpuolelta pörröinen kaulus tuntuu miellyttävältä iholla ja suojaa kaulaa kylmältä vastatuulelta silloinkin, jos huppu halutaan jättää pois matkasta. Naiselliset yksityiskohdat, kuten krominväriset vetoketjut ja vuorin printtikoriste, lisäävät takin viehätystä entisestään, eikä tyylirikosta ole pelkoa rinteessä tai sen ulkopuolellakaan.
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan tekniset arvot: 15 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Helman kiinnityslenkillä takin saa yhdistettyä housuihin. Muotoonommellut hihat. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma ja huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Tuotteen metallikuosi luo kiinnostavan ilmeen. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan tekniset arvot: 15 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.