Luhta Isoalho

Luhta takki naisille
Kevyt vanutakki, joka ei pienistä syyssateista hätkähdä. Selkeälinjainen, yksivärinen design tekee takista monipuolisesti yhdisteltävän, sillä se sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa ja sitä voi käyttää joko arkiratkaisuna kaupungilla tai sporttisemmin ulkoiluhousujen kera. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä kylmiin syyspäiviin. Vedenhylkivyyskäsittely tekee takista toimivan ratkaisun myös kevyellä sateella.
Lisätietoa
Kuvaus Kevyt vanutakki, joka ei pienistä syyssateista hätkähdä. Selkeälinjainen, yksivärinen design tekee takista monipuolisesti yhdisteltävän, sillä se sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa ja sitä voi käyttää joko arkiratkaisuna kaupungilla tai sporttisemmin ulkoiluhousujen kera. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä kylmiin syyspäiviin. Vedenhylkivyyskäsittely tekee takista toimivan ratkaisun myös kevyellä sateella.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Logomerkki. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.