Luhta Isojoki L2

Luhta takki naisille
Kevyt untuvaunelma optimaalisella istuvuudella - Luhdan tyylikäs naisten takki. Pehmeä untuvasta tehty toppaus huolehtii riittävästä lämmöstä koleina päivinä. Vettä hylkivä materiaali yhdessä kiinteän hupun kanssa pitävät huolen siitä, että pysyt kuivana kevyessä sateessa. Käytännöllinen yksityiskohta on kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää käyttömukavuutta.
Lisätietoa
Kuvaus Kevyt untuvaunelma optimaalisella istuvuudella - Luhdan tyylikäs naisten takki. Pehmeä untuvasta tehty toppaus huolehtii riittävästä lämmöstä koleina päivinä. Vettä hylkivä materiaali yhdessä kiinteän hupun kanssa pitävät huolen siitä, että pysyt kuivana kevyessä sateessa. Käytännöllinen yksityiskohta on kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää käyttömukavuutta.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Untuva 90 % Höyhen 10%. Untuvalämmöneristys. Logomerkki. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Suositellaan rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia.