Luhta Isokari L2

Luhta takki naisille
Unelmankevyt untuvatakki kauniisiin syyspäiviin, kun taivas on pilvetön ja ensimmäiset kylmät tuulet nipistävät nenänpäästä. Pehmeä untuvaeriste huolehtii riittävästä lämmöstä lähtiessäsi nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Vettä hylkivä materiaali ja kiinteä huppu takaavat, että pysyt kuivana, jos kevyt sadekuuro yllättää. Säänkestävyyttä lisäävät entisestään liimatut tikkaukset, joiden etu on siinä, ettei niissä ole neulanreikiä, joista vesi pääsisi sisään. Ainutlaatuinen tikkikuviointi antaa takille sporttisen, urbaanin ilmeen.
Lisätietoa
Kuvaus Unelmankevyt untuvatakki kauniisiin syyspäiviin, kun taivas on pilvetön ja ensimmäiset kylmät tuulet nipistävät nenänpäästä. Pehmeä untuvaeriste huolehtii riittävästä lämmöstä lähtiessäsi nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Vettä hylkivä materiaali ja kiinteä huppu takaavat, että pysyt kuivana, jos kevyt sadekuuro yllättää. Säänkestävyyttä lisäävät entisestään liimatut tikkaukset, joiden etu on siinä, ettei niissä ole neulanreikiä, joista vesi pääsisi sisään. Ainutlaatuinen tikkikuviointi antaa takille sporttisen, urbaanin ilmeen.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Untuva 90 % Höyhen 10%. Untuvalämmöneristys. Logo koristeena. Säädettävät hihansuut ja helma. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.