Luhta Isokoski L7

Luhta takki naisille
Tyylikäs look yhdistettynä toiminnallisiin, ulkoilukäyttöä palveleviin ominaisuuksiin: tämä Luhdan takki naisellisella, a-linjaisella leikkauksella kulkee aina mukanasi - minne tahansa oletkaan matkalla. Vesitiivis ja samalla tuulenpitävä materiaali on sateisina syyspäivinä haluttu, mutta paksu untuvajäljitelmäeristys tarjoaa tarpeeksi lämpöä myös kylmään talveen. Hyvän sääsuojan lisäksi takin kangas myös hengittää, mikä auttaa säätelemään lämpötilaa takin sisäpuolella. Elegantin vaikutelman viimeistelevät hopeanväriset vetoketjulukot.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylikäs look yhdistettynä toiminnallisiin, ulkoilukäyttöä palveleviin ominaisuuksiin: tämä Luhdan takki naisellisella, a-linjaisella leikkauksella kulkee aina mukanasi - minne tahansa oletkaan matkalla. Vesitiivis ja samalla tuulenpitävä materiaali on sateisina syyspäivinä haluttu, mutta paksu untuvajäljitelmäeristys tarjoaa tarpeeksi lämpöä myös kylmään talveen. Hyvän sääsuojan lisäksi takin kangas myös hengittää, mikä auttaa säätelemään lämpötilaa takin sisäpuolella. Elegantin vaikutelman viimeistelevät hopeanväriset vetoketjulukot.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä helma. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä kiinteä huppu. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.