Luhta Isokoski L7d

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. 2-suuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. 2-suuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu normaalissa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.