Luhta Isokoski L7d

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. 2-suuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. 2-suuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjulliset taskut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus sallittu normaalissa lämpötilassa.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.