Luhta Isokumpu L8

Luhta takki naisille
Tyylikäs look yhdistettynä toiminnallisiin, ulkoilukäyttöä palveleviin ominaisuuksiin: tämä Luhdan takki naisellisella, a-linjaisella leikkauksella kulkee aina mukanasi - minne tahansa oletkaan matkalla. Vesitiivis ja samalla tuulenpitävä materiaali on sateisina syyspäivinä haluttu, mutta paksu untuvajäljitelmäeristys tarjoaa tarpeeksi lämpöä myös kylmään talveen. Hyvän sääsuojan lisäksi takin kangas myös hengittää, mikä auttaa säätelemään lämpötilaa takin sisäpuolella. Elegantin vaikutelman viimeistelevät hopeanväriset vetoketjulukot.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylikäs look yhdistettynä toiminnallisiin, ulkoilukäyttöä palveleviin ominaisuuksiin: tämä Luhdan takki naisellisella, a-linjaisella leikkauksella kulkee aina mukanasi - minne tahansa oletkaan matkalla. Vesitiivis ja samalla tuulenpitävä materiaali on sateisina syyspäivinä haluttu, mutta paksu untuvajäljitelmäeristys tarjoaa tarpeeksi lämpöä myös kylmään talveen. Hyvän sääsuojan lisäksi takin kangas myös hengittää, mikä auttaa säätelemään lämpötilaa takin sisäpuolella. Elegantin vaikutelman viimeistelevät hopeanväriset vetoketjulukot.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä helma. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä kiinteä huppu. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.