Luhta Isokurikka L7

Luhta takki naisille
Asiat eivät voisi olla enää pehmeämmin! Supersamettisella tekokarvalla vuoritettu takki kerää katseet ja on ehdoton mukavuustakuu kylminä talvipäivinä. Villakangastakkia jäljittelevä pinta ja pörröinen, tekokarvalla reunustettu huppu uumoilevat lämpöä. Tähän ylivoimaiseen mukavuuteen kääriytyneenä talven voi toivottaa tervetulleeksi.
Lisätietoa
Kuvaus Asiat eivät voisi olla enää pehmeämmin! Supersamettisella tekokarvalla vuoritettu takki kerää katseet ja on ehdoton mukavuustakuu kylminä talvipäivinä. Villakangastakkia jäljittelevä pinta ja pörröinen, tekokarvalla reunustettu huppu uumoilevat lämpöä. Tähän ylivoimaiseen mukavuuteen kääriytyneenä talven voi toivottaa tervetulleeksi.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin keinoturkisvuori tuntuu miellyttävältä. Vuoren Super Soft Touch on ihanan pehmeä ja ilmava materiaali, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Logomerkki. Säädettävä helma. Käytännöllisiä taskuja. Tikattuja osioita. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 85% polyesteri, 10% puuvilla, 5% villa
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.