Luhta Isola L7

Luhta takki naisille
Elegantin tyylikkäänä kaupungille, puistoon tai metsään! Tämä takki päällä kaikki on mahdollista. Untuvajäljitelmäeristys on ihanan lämmin mutta samalla miellyttävän ohut ja kevyt. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi, minkä ansiosta pieni tihkusade ei muuta suunnitelmia. Ainutlaatuinen kuviointi korostaa eleganttia vaikutelmaa ja tekee takista uniikin.
Lisätietoa
Kuvaus Elegantin tyylikkäänä kaupungille, puistoon tai metsään! Tämä takki päällä kaikki on mahdollista. Untuvajäljitelmäeristys on ihanan lämmin mutta samalla miellyttävän ohut ja kevyt. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi, minkä ansiosta pieni tihkusade ei muuta suunnitelmia. Ainutlaatuinen kuviointi korostaa eleganttia vaikutelmaa ja tekee takista uniikin.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logo koristeena. Säädettävät hihansuut ja helma. Irrotettava huppu on säädettävissä. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjulliset taskut. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.