Luhta Isola L8

Luhta takki naisille
Elegantin tyylikkäänä kaupungille, puistoon tai metsään! Tämä takki päällä kaikki on mahdollista. Untuvajäljitelmäeristys on ihanan lämmin mutta samalla miellyttävän ohut ja kevyt. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi, minkä ansiosta pieni tihkusade ei muuta suunnitelmia. Ainutlaatuinen kuviointi korostaa eleganttia vaikutelmaa ja tekee takista uniikin.
Lisätietoa
Kuvaus Elegantin tyylikkäänä kaupungille, puistoon tai metsään! Tämä takki päällä kaikki on mahdollista. Untuvajäljitelmäeristys on ihanan lämmin mutta samalla miellyttävän ohut ja kevyt. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi, minkä ansiosta pieni tihkusade ei muuta suunnitelmia. Ainutlaatuinen kuviointi korostaa eleganttia vaikutelmaa ja tekee takista uniikin.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävät hihansuut ja helma. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä ja irrotettava huppu. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.