Luhta Isoniitty

Luhta takki naisille
Veden- ja tuulenpitävästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Ekstrapitkä malli tuo lämmön polviin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Pitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas. Takki on helposti yhdistettävissä muihin väreihin yksivärisen designinsa ansiosta, mutta sisäpuolella piilee pieni piristävä yllätys!
Lisätietoa
Kuvaus Veden- ja tuulenpitävästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Ekstrapitkä malli tuo lämmön polviin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Pitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas. Takki on helposti yhdistettävissä muihin väreihin yksivärisen designinsa ansiosta, mutta sisäpuolella piilee pieni piristävä yllätys!
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Säädettävä helma. Käytännöllisiä taskuja. Tikattuja osioita. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.