Luhta Isooneva

Luhta takki naisille
Veden- ja tuulenpitävästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Maksipituinen malli tuo lämmön nilkkoihin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Täyspitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas. Etuhelman molemmin puolin löytyy nappirivistö, joka toimii joko lisäsäätövarana tai yksilöllisen ilmeen luojana.
Lisätietoa
Kuvaus Veden- ja tuulenpitävästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Maksipituinen malli tuo lämmön nilkkoihin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Täyspitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas. Etuhelman molemmin puolin löytyy nappirivistö, joka toimii joko lisäsäätövarana tai yksilöllisen ilmeen luojana.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Käytännöllisiä taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Suositellaan rumpukuivausta.