Luhta Ivalo

Luhta softshell-takki naisille
Vyötärön kauniisti esille tuova softshell-takki piristää jokaista ulkoiluvaatekokoelmaa vastakohtia täynnä olevalla lookillaan. Takki on topattu lämpimäksi kauttaaltaan, mutta sileä pinta ja untuvajäljitelmä vuorottelevat. Pitkästä mallista huolimatta neljään suuntaan joustava stretch sekä kaksisuuntainen etuvetoketju huolehtivat riittävästä liikkumavapaudesta. Vedenpitävän kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä liikunnassa. Jos haluat välillä irrottaa hupun, korkea kaulus jää suojaamaan kaulaasi. Neuleeseen, farkkuihin ja saapikkaisiin yhdistettynä kokonaisuudesta syntyy tyylikäs syys-look.
Lisätietoa
Kuvaus Vyötärön kauniisti esille tuova softshell-takki piristää jokaista ulkoiluvaatekokoelmaa vastakohtia täynnä olevalla lookillaan. Takki on topattu lämpimäksi kauttaaltaan, mutta sileä pinta ja untuvajäljitelmä vuorottelevat. Pitkästä mallista huolimatta neljään suuntaan joustava stretch sekä kaksisuuntainen etuvetoketju huolehtivat riittävästä liikkumavapaudesta. Vedenpitävän kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä liikunnassa. Jos haluat välillä irrottaa hupun, korkea kaulus jää suojaamaan kaulaasi. Neuleeseen, farkkuihin ja saapikkaisiin yhdistettynä kokonaisuudesta syntyy tyylikäs syys-look.
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Logomerkki. Irrotettava huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.