Luhta Jaalanka

Luhta takki naisille
Enää ei tarvitse valita muodikkuuden ja toimivuuden väliltä: tässä hiihtotakissa on molemmat. Korkea vedenpitävyysarvo, hyvä hengittävyys sekä ehdoton tuulenpitävyys yhdistyvät koristeellisiin yksityiskohtiin ja leveään vyöhön, jotka korostavat takin naisellisuutta. Tyylikäs materiaaliyhdistelmä, kaksisävyinen vetoketju, kiinteä lumilukko sekä irrotettava huppu täydentävät takin muodikkaan ja teknisen ilmeen, joka sopii myös aktiiviseen urheiluun.
Lisätietoa
Kuvaus Enää ei tarvitse valita muodikkuuden ja toimivuuden väliltä: tässä hiihtotakissa on molemmat. Korkea vedenpitävyysarvo, hyvä hengittävyys sekä ehdoton tuulenpitävyys yhdistyvät koristeellisiin yksityiskohtiin ja leveään vyöhön, jotka korostavat takin naisellisuutta. Tyylikäs materiaaliyhdistelmä, kaksisävyinen vetoketju, kiinteä lumilukko sekä irrotettava huppu täydentävät takin muodikkaan ja teknisen ilmeen, joka sopii myös aktiiviseen urheiluun.
Long Description Luhta takki naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustava vyö. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Vyölenkit. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma ja huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.