Luhta Jaama

Luhta haalarit naisille
Luhdan hiihtomalliston kirkkain tähti! Tämä äärimmäisen tyylikäs hiihtohaalari kerää taatusti katseet after-skissä. Ei huolta: tuote ei ole vain muodikas, vaan siinä on käytetty neljään suuntaan joustavaa stretch-materiaalia, lahkeista löytyvät lumilukot ja tekninen vedenpitävyysarvo on korkea. Jokaisen trendien edelläkävijän valinta!
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan hiihtomalliston kirkkain tähti! Tämä äärimmäisen tyylikäs hiihtohaalari kerää taatusti katseet after-skissä. Ei huolta: tuote ei ole vain muodikas, vaan siinä on käytetty neljään suuntaan joustavaa stretch-materiaalia, lahkeista löytyvät lumilukot ja tekninen vedenpitävyysarvo on korkea. Jokaisen trendien edelläkävijän valinta!
Long Description Luhta haalarit naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Joustava vyö. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Vyölenkit. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Vetoketjulliset lahkeensuut. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukot lahkeensuissa. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.