Luhta Jaamala L7

Luhta takki naisille
Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. PrimaLoft Gold tarjoaa ylellisen, untuvaa jäljittelevän eristyksen, joka tuntuu yhtä lämpimältä ja pehmeältä kuin aito untuva. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: lumilukko, hissilipputasku sekä useita taskuja, muodikkailla kaksisävyisillä vetoketjuilla varustettuina. Vedenpitävä materiaali ja hyvä tuulenpitävyys huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta rinteessä.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. PrimaLoft Gold tarjoaa ylellisen, untuvaa jäljittelevän eristyksen, joka tuntuu yhtä lämpimältä ja pehmeältä kuin aito untuva. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: lumilukko, hissilipputasku sekä useita taskuja, muodikkailla kaksisävyisillä vetoketjuilla varustettuina. Vedenpitävä materiaali ja hyvä tuulenpitävyys huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta rinteessä.
Long Description Luhta takki naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.