Luhta Jaatila

Luhta takki naisille
Hiihtotakki parhaalla lämmöneristyksellä! Moderni bomber-tyylinen takki on topattu ainutlaatuisella PrimaLoft Gold Luxe -materiaalilla, joka tuntuu ja näyttää untuvalta ja lämmittää yhtä tehokkaasti. Pohjaten pitkään kokemukseensa lasketteluvaatteiden valmistuksesta Luhta on suunnitellut tämän takin, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on harkittu tarkkaan, jotta päivä rinteessä sujuu täydellisen mutkattomasti. Kiinteä lumilukko, käytännöllinen hiihtolipputasku, anatomisesti muotoillut hihat, kännykkätasku sekä lenkki, jolla housut saa kiinnitettyä takkiin, kertovat tuotteen korkeasta varustelutasosta. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali soveltuu hyvin talviaktiviteetteihin. Takin muodikkaan tyylin viimeistelevät kahdessa eri sävyssä säihkyvät vetoketjut.
Lisätietoa
Kuvaus Hiihtotakki parhaalla lämmöneristyksellä! Moderni bomber-tyylinen takki on topattu ainutlaatuisella PrimaLoft Gold Luxe -materiaalilla, joka tuntuu ja näyttää untuvalta ja lämmittää yhtä tehokkaasti. Pohjaten pitkään kokemukseensa lasketteluvaatteiden valmistuksesta Luhta on suunnitellut tämän takin, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on harkittu tarkkaan, jotta päivä rinteessä sujuu täydellisen mutkattomasti. Kiinteä lumilukko, käytännöllinen hiihtolipputasku, anatomisesti muotoillut hihat, kännykkätasku sekä lenkki, jolla housut saa kiinnitettyä takkiin, kertovat tuotteen korkeasta varustelutasosta. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali soveltuu hyvin talviaktiviteetteihin. Takin muodikkaan tyylin viimeistelevät kahdessa eri sävyssä säihkyvät vetoketjut.
Long Description Luhta takki naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Helman kiinnityslenkillä takin saa yhdistettyä housuihin. Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Jaatila