Luhta Jackarby

Luhta parka miehille
Vaikka lämpötila laskee reilusti pakkasen puolelle ja kylmä tuuli puhaltaa, voi tässä Luhdan parkatakissa silti tuntea olonsa lämpimäksi ja suojatuksi. Paksu untuvan kaltainen toppaus pitää erinomaisesti lämpimänä, mutta on kuitenkin mukavan kevyt ja ilmava. Pitkä malli irrotettavalla hupulla ja elastisilla resoreilla hihansuiden sisällä suojaa kautta linjan. Pintakangas pitää veden ja tuulen loitolla, ja siinä on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Helmassa on takana kaksi painonapeilla suljettavaa halkiota, jotka voi avata jos tarvitsee lisää tilaa liikkua.
Lisätietoa
Weight 1.3600
Kuvaus Vaikka lämpötila laskee reilusti pakkasen puolelle ja kylmä tuuli puhaltaa, voi tässä Luhdan parkatakissa silti tuntea olonsa lämpimäksi ja suojatuksi. Paksu untuvan kaltainen toppaus pitää erinomaisesti lämpimänä, mutta on kuitenkin mukavan kevyt ja ilmava. Pitkä malli irrotettavalla hupulla ja elastisilla resoreilla hihansuiden sisällä suojaa kautta linjan. Pintakangas pitää veden ja tuulen loitolla, ja siinä on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Helmassa on takana kaksi painonapeilla suljettavaa halkiota, jotka voi avata jos tarvitsee lisää tilaa liikkua.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Tekokarvavuori.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon