Luhta Jacklin

Luhta takki miehille
Luhdan sporttinen toppatakki ylellisen pehmeällä keinokarvavuorilla. Takissa on lämpöeristeenä kevyt ja pehmeä untuvajäljitelmävanu ja pintakangas pitää kevyttä sadetta, joten olo pysyy sopivan lämpimänä ja mukavana aktiivisessakin menossa. Funktionaaliseen leikkaukseen kuuluvat muotoillut hihat, säätömahdollisuus helmassa ja hihansuissa sekä kätevät vetoketjutaskut. Myös huppu on vuorattu miellyttävällä tekokarvalla, mutta koko hupun voi halutessaan myös irrottaa.
Lisätietoa
Weight 1.5000
Kuvaus Luhdan sporttinen toppatakki ylellisen pehmeällä keinokarvavuorilla. Takissa on lämpöeristeenä kevyt ja pehmeä untuvajäljitelmävanu ja pintakangas pitää kevyttä sadetta, joten olo pysyy sopivan lämpimänä ja mukavana aktiivisessakin menossa. Funktionaaliseen leikkaukseen kuuluvat muotoillut hihat, säätömahdollisuus helmassa ja hihansuissa sekä kätevät vetoketjutaskut. Myös huppu on vuorattu miellyttävällä tekokarvalla, mutta koko hupun voi halutessaan myös irrottaa.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Tekokarvavuori.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri