Luhta Jakka

Luhta takki naisille
Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä kriteeri lasketteluvaatteiden valinnassa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit - teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja suojattuna, sillä vedenpitävä materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Lämmöneristys on juuri sopivan paksu, jotta sinun ei tarvitse hikoilla eikä palella rinteessä. Leikkauksilla ja väriblokeilla on luotu vyötäröä imarteleva look, jossa on ripaus trendikästä retrohenkeä.
Lisätietoa
Kuvaus Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä kriteeri lasketteluvaatteiden valinnassa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit - teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja suojattuna, sillä vedenpitävä materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat hyvän yhdistelmän kosteutta vastaan. Lämmöneristys on juuri sopivan paksu, jotta sinun ei tarvitse hikoilla eikä palella rinteessä. Leikkauksilla ja väriblokeilla on luotu vyötäröä imarteleva look, jossa on ripaus trendikästä retrohenkeä.
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Strassiyksityiskohtia. Vetoketju edessä. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.