Luhta Jalasjoki

Luhta takki naisille
Tyylikäs alastulo on taattu tässä elegantissa hiihtotakissa. Erityisen teknisen kalvon ansiosta kangas pysäyttää veden ja tuulen tehokkasti mutta antaa kosteuden kuitenkin haihtua sisäpuolelta ulos. Näin ihosi pysyy pidempään miellyttävänä. Lisäsuojaa tarjoaa lumilukko, joka estää kosteutta hiipimästä takin sisään alakautta. Huppu ja helma ovat säädettävissä omien toiveiden mukaan. Kännykkä pysyy turvassa sille tarkoitetussa taskussa, ja sen johdolle on tehty oma käytännöllinen kiinnityslenkki. Aina tyylikkäänä - rinteessä tai kaupungilla!
Lisätietoa
Kuvaus Tyylikäs alastulo on taattu tässä elegantissa hiihtotakissa. Erityisen teknisen kalvon ansiosta kangas pysäyttää veden ja tuulen tehokkasti mutta antaa kosteuden kuitenkin haihtua sisäpuolelta ulos. Näin ihosi pysyy pidempään miellyttävänä. Lisäsuojaa tarjoaa lumilukko, joka estää kosteutta hiipimästä takin sisään alakautta. Huppu ja helma ovat säädettävissä omien toiveiden mukaan. Kännykkä pysyy turvassa sille tarkoitetussa taskussa, ja sen johdolle on tehty oma käytännöllinen kiinnityslenkki. Aina tyylikkäänä - rinteessä tai kaupungilla!
Long Description Luhta takki naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma ja huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.