Luhta Jalassaari

Luhta takki miehille
Lämmin ja säänkestävä - täydellinen takki ulkoiluun kylmään vuodenaikaan. Luhdan toppatakki on täytetty lämpimällä ja ilmavalla untuvajäljitelmävanulla ja vuorattu pehmeällä tekokarvalla, jotta kylmä ei varmasti pääse yllättämään. Irrotettava huppu ja joustavat sisäresorit hihansuissa auttavat suojaamaan kylmältä viimalta. Vaatteen viimeistelevät kätevät vetoketjusulkuiset taskut ulko- ja sisäpuolella.
Lisätietoa
Weight 1.2500
Kuvaus Lämmin ja säänkestävä - täydellinen takki ulkoiluun kylmään vuodenaikaan. Luhdan toppatakki on täytetty lämpimällä ja ilmavalla untuvajäljitelmävanulla ja vuorattu pehmeällä tekokarvalla, jotta kylmä ei varmasti pääse yllättämään. Irrotettava huppu ja joustavat sisäresorit hihansuissa auttavat suojaamaan kylmältä viimalta. Vaatteen viimeistelevät kätevät vetoketjusulkuiset taskut ulko- ja sisäpuolella.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Tekokarvavuori.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani