Luhta Jalkaranta L6

Luhta takki naisille
Näyttävä showpiece-takki after-skihin! Materiaaliyhdistelmällä takkiin on luotu kaksiosainen ilme, joka luo korostuksen vyötärölle ja nostaa takin tyylipisteitä. Luomus on kruunattu tekokarvalla vuoritetulla hupulla, joka pitää korvat ihanan lämpiminä. Kun huppu laitetaan päähän, karva kehystää kasvoja kauniisti. Korkeilla vedenpitävyys- ja hengittävyysarvoilla varustetusta kankaasta valmistettu takki on paljon muutakin kuin kaunis katsoa.
Lisätietoa
Kuvaus Näyttävä showpiece-takki after-skihin! Materiaaliyhdistelmällä takkiin on luotu kaksiosainen ilme, joka luo korostuksen vyötärölle ja nostaa takin tyylipisteitä. Luomus on kruunattu tekokarvalla vuoritetulla hupulla, joka pitää korvat ihanan lämpiminä. Kun huppu laitetaan päähän, karva kehystää kasvoja kauniisti. Korkeilla vedenpitävyys- ja hengittävyysarvoilla varustetusta kankaasta valmistettu takki on paljon muutakin kuin kaunis katsoa.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Sisähuppu on tekokarvaa. Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma ja huppu. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Kiinteä huppu. Sisätasku. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjullisia taskuja. Vetoketjullinen hihatasku. Koristeelliset vetoketjut. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.