Luhta Jalkavala L8

Luhta takki naisille
Luhdan teknisessä takissa on kaikki, mitä modernilta laskettelutakilta vaan voi toivoa. Korkeiden teknisten arvojen, teipattujen saumojen ja etupuolen ompeleettoman tikkauksen ansiosta tuote on ehdottoman vedenpitävä ja todella hengittävä. Myös vetoketjut ovat vedenpitävät, joten tärkeät pikkuesineet pysyvät hyvin suojassa takin taskuissa. Hupunreunan karvasomiste tuo tuotteeseen ripauksen luksusta. Ihanteellisen liikkumavapauden takaavat joustava stretch-materiaali, anatomisesti muotoillut hihat sekä useat säätömahdollisuudet. Kiinteä lumilukko ja irrotettava huppu täydentävät muodikkaan ja teknisen lookin, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen lasketteluun.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan teknisessä takissa on kaikki, mitä modernilta laskettelutakilta vaan voi toivoa. Korkeiden teknisten arvojen, teipattujen saumojen ja etupuolen ompeleettoman tikkauksen ansiosta tuote on ehdottoman vedenpitävä ja todella hengittävä. Myös vetoketjut ovat vedenpitävät, joten tärkeät pikkuesineet pysyvät hyvin suojassa takin taskuissa. Hupunreunan karvasomiste tuo tuotteeseen ripauksen luksusta. Ihanteellisen liikkumavapauden takaavat joustava stretch-materiaali, anatomisesti muotoillut hihat sekä useat säätömahdollisuudet. Kiinteä lumilukko ja irrotettava huppu täydentävät muodikkaan ja teknisen lookin, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen lasketteluun.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vaatteen RECCO-paikannin lisää turvallisuutta. Hiihtokeskuksien ja palastuspartioiden paikantimilla eksyneet tai onnettomuuteen joutuneet löydetään vaatteessa olevan RECCO-sirun lähettämän signaalin avulla. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Joustava stretch-vuori. Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Ompeleeton tikkaus. Kontrastiväriset vetoketjut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Muotoiltu takahelma on suojaava. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. P
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vaatteen RECCO-paikannin lisää turvallisuutta. Hiihtokeskuksien ja palastuspartioiden paikantimilla eksyneet tai onnettomuuteen joutuneet löydetään vaatteessa olevan RECCO-sirun lähettämän signaalin a PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.