Luhta Jalkaranta

Luhta takki miehille
Punamusta design kontrastivärisellä hartiaosalla antaa tälle Luhdan kevyelle toppatakille kunnon annoksen sporttisuutta. Kevyt untuvajäljitelmätoppaus on juuri sopivan lämmin syyskeleille tai aktiiviseen liikuntaan talvella. Koska takki ei ole paksu ja raskas, on se helppo ottaa mukaan kaikkialle. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, jonka ansiosta kevyt sade ei heti kastele takkia, vaan pisarat jäävät kankaan pinnalle.
Lisätietoa
Weight 0.6300
Kuvaus Punamusta design kontrastivärisellä hartiaosalla antaa tälle Luhdan kevyelle toppatakille kunnon annoksen sporttisuutta. Kevyt untuvajäljitelmätoppaus on juuri sopivan lämmin syyskeleille tai aktiiviseen liikuntaan talvella. Koska takki ei ole paksu ja raskas, on se helppo ottaa mukaan kaikkialle. Kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely, jonka ansiosta kevyt sade ei heti kastele takkia, vaan pisarat jäävät kankaan pinnalle.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon