Luhta Jalkosalmi

Luhta housut miehille
Lämpöä ja säänkestävyyttä yksissä housuissa. Luhdan kevyesti topatut ulkoiluhousut on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä kankaasta. Saumoja ei ole teipattu, mikä tekee housuista joustavammat ja helpottaa kosteuden haihtumista ulospäin. Neljään suuntaan joustava pintamateriaali ja muotoillut polvikohdat takaavat rajoittamattoman liikkumisvapauden. Vyötäröllä on säätötarrat, ja lahkeensuut saa myöskin säädettyä itselleen sopiviksi.
Lisätietoa
Weight 0.5000
Kuvaus Lämpöä ja säänkestävyyttä yksissä housuissa. Luhdan kevyesti topatut ulkoiluhousut on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä kankaasta. Saumoja ei ole teipattu, mikä tekee housuista joustavammat ja helpottaa kosteuden haihtumista ulospäin. Neljään suuntaan joustava pintamateriaali ja muotoillut polvikohdat takaavat rajoittamattoman liikkumisvapauden. Vyötäröllä on säätötarrat, ja lahkeensuut saa myöskin säädettyä itselleen sopiviksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani