Luhta Jamali

Luhta takki naisille
Enää ei tarvitse valita muodikkuuden ja toimivuuden väliltä: tässä hiihtotakissa on molemmat. Täydellinen vedenpitävyys, hyvä hengittävyys ja tuulenpitävyys yhdistyvät printtikoristeisiin ja leveään vyöhön, jotka korostavat takin naisellisuutta. Ihanteellinen käyttömukavuus on saatu aikaan lukuisilla mahdollisuuksilla yksilöllisiin säätöihin. Kiinteä lumilukko, hiihtolipputasku hihassa sekä irrotettava huppu täydentävät takin muodikkaan ja teknisen ilmeen, joka sopii myös aktiiviseen urheiluun.
Lisätietoa
Kuvaus Enää ei tarvitse valita muodikkuuden ja toimivuuden väliltä: tässä hiihtotakissa on molemmat. Täydellinen vedenpitävyys, hyvä hengittävyys ja tuulenpitävyys yhdistyvät printtikoristeisiin ja leveään vyöhön, jotka korostavat takin naisellisuutta. Ihanteellinen käyttömukavuus on saatu aikaan lukuisilla mahdollisuuksilla yksilöllisiin säätöihin. Kiinteä lumilukko, hiihtolipputasku hihassa sekä irrotettava huppu täydentävät takin muodikkaan ja teknisen ilmeen, joka sopii myös aktiiviseen urheiluun.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustava vyö. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Vyölenkit. Tekokarvayksityiskohtia. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Kontrastiväriset vetoketjut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.