Luhta Janhua L7

Luhta takki naisille
Kaikille himolaskettelijoille, jotka vaativat takin teknisiltä ominaisuuksilta yhtä paljon kuin sen ulkonäöltäkin. Vedenpitävä materiaali, teipatut saumat ja vesitiiviit vetoketjut muodostavat täydellisen yhdistelmän kosteutta vastaan. Helmasta löytyy lenkki, jolla laskettelutakin saa kiinnitettyä kätevästi yhteen housujen kanssa, jolloin selkä pysyy koko ajan lämpimänä. Korkea, lämmin sisäkaulus tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja suojaa niskaa tuulelta myös silloin, kun irrotettavalle hupulle ei ole tarvetta. Tässä kapealinjaisessa, kauniskuosisessa takissa tyylititetoiset laskettelijat esiintyvät edukseen.
Lisätietoa
Kuvaus Kaikille himolaskettelijoille, jotka vaativat takin teknisiltä ominaisuuksilta yhtä paljon kuin sen ulkonäöltäkin. Vedenpitävä materiaali, teipatut saumat ja vesitiiviit vetoketjut muodostavat täydellisen yhdistelmän kosteutta vastaan. Helmasta löytyy lenkki, jolla laskettelutakin saa kiinnitettyä kätevästi yhteen housujen kanssa, jolloin selkä pysyy koko ajan lämpimänä. Korkea, lämmin sisäkaulus tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja suojaa niskaa tuulelta myös silloin, kun irrotettavalle hupulle ei ole tarvetta. Tässä kapealinjaisessa, kauniskuosisessa takissa tyylititetoiset laskettelijat esiintyvät edukseen.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Helman kiinnityslenkillä takin saa yhdistettyä housuihin. Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Kuosillinen. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Kontrastiväriset vetoketjut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Muotoiltu takahelma on suojaava. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.